חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי עוף של פעם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו הצלי הידוע של תקופת שנות ה50 המאוחרות (אצלי לפחות) וזה המאכל הלאומי של אמא. brהיה (ז"ל)
צלי עוף של פעם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו הצלי הידוע של תקופת שנות ה50 המאוחרות (אצלי לפחות) וזה המאכל הלאומי של אמא. brהיה (ז"ל)
הוראות הכנה
מרכיבים
8 כרעיים - שטופים היטב ומיובשים בעזרת מגבות נייר
בצל קטן מקולף ושלם
פפריקה מתוקה
1/2 כפית פלפל
קורט מלח
אבקת מרק עוף
2-3 כפות שמן
אופן ההכנה
מחממים את הסיר עם השמן על אש גבוהה ומניחים את חתיכות העוף ואת הבצל.
מטגנים היטב והופכים כאשר העוף הופך לזהוב אדמדם.
מטגנים גם את הצד השני ומוסיפים את התבלינים תוך פיזור על כל חתיכות העוף.
שופכים מעל כחצי כוס מים. מכסים ומעבירים לאש קטנה.
משך הבישול כ שעתיים עד שעתיים וחצי. יש להפוך מדי פעם את חלקי העוף ובמידת הצורך,
להוסיף מעט מים.
מגיש: gilai
מקור: אמא
שתף את המתכון