הוראות הכנה
מרכיבים
8 כרעיים - שטופים היטב ומיובשים בעזרת מגבות נייר
בצל קטן מקולף ושלם
פפריקה מתוקה
1/2 כפית פלפל
קורט מלח
אבקת מרק עוף
2-3 כפות שמן
אופן ההכנה
מחממים את הסיר עם השמן על אש גבוהה ומניחים את חתיכות העוף ואת הבצל.
מטגנים היטב והופכים כאשר העוף הופך לזהוב אדמדם.
מטגנים גם את הצד השני ומוסיפים את התבלינים תוך פיזור על כל חתיכות העוף.
שופכים מעל כחצי כוס מים. מכסים ומעבירים לאש קטנה.
משך הבישול כ שעתיים עד שעתיים וחצי. יש להפוך מדי פעם את חלקי העוף ובמידת הצורך,
להוסיף מעט מים.
מגיש:
מקור: אמא
שתף את המתכון
