הוראות הכנה
מרכיבים
4 כרעי עוף
2 כוסות בצלצלים (לא כבושים!)
8 פטריות פורטבלו
8 תפו"א בינוניים
מלח
פלפל שחור
1 כפית גרגירי פלפל אנגלי
4 עלי דפנה
¼ כוס שמן (סויה או תירס או קנולה)
1 כפית אבקת מרק
4-5 שני שום
אופן ההכנה
1. לצקת את השמן לסיר ולטגן את העוף עד שיזהיב משני צדדיו. להוציא מהסיר.
2. לטגן את הבצלצלים - רצוי לכסות - עד שישחימו.
3. לחתוך את התפו"א ל - 4 ואת הפטריות לרצועות בעובי זרת.
4. לסדר את כרעי העוף על הבצלצלים ולתבל מעט. מעליהם לסדר את הפטריות ותפו"א
על העוף ולתבל. לכסות את הסיר.
5. לבשל על אש גבוהה כ -5 דקות. להנמיך את האש ולבשל שעה נוספת. לבדוק מדי פעם
אם לא חסרים נוזלים אם כן, להוסיף מעט מים.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
