חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג פטריות שמפניון קטנות
1 בצל גדול קצוץ
3 כפות שמן
מים
מלח,פלפל שחור טחון
פפריקה לפי הטעם
זרים של שמיר ופטרוזיליה
ענף סלרי
חצי עגבניה
חצי פלפל ירוק
1 גזר שלם
כפית פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
רוחצים את הפטריות.מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן עד הזהבה,מוסיפים את הפטריות.ממשיכים לטגן.מכסים במים ומוסיפים את התבלינים,שמיר,פטרוזיליה ,סלרי,חצי עגבניה,פלפל ירוק וגזר.מבשלים עד ריכוך הירקות.מוציאים את הירקות.יוצרים כמות נוזלים מינמלית,זאת על ידי אידוי בכלי פתוח לקראת סוף הבישול.מפזרים על הפטריות כפית פטרוזיליה קצוצה.
מגיש: קיבי
מקור: אביבה גולדמן
שתף את המתכון