חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי פרפר הודו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

br br br
צלי פרפר הודו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

br br br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חצי מפרפר של הודו - שלם.
חצי בקבוק רוטב תאילנדי "סריראצה" -יש חריף ויש מתוק, כל אחד והעדפותיו
2 כפות דבש
1 כף גרגרי חרדל
פלפל שחור גרוס
שום - פרוס לפרוסות .
100 ג' חמאה חתוכה לקוביות.
"נייר אלומיניום" באיכות טובה
אופן ההכנה
מכינים בנייר האלומיניום מעין קן שיכיל את הנתח בנוחות. עדיף להכין את הקן מנייר כפול.
מניחים בתוך היצירה את הנתח, ומהדקים את השוליים בצדדים, תוך שמוודאים שיש מספיק נייר לסגירה מלמעלה.
יוצקים את הרוטב התאילנדי "סרירצ'ה" מעל הנתח, ודואגים שיצופה מכל צדדיו.
מוסיפים את הדבש והחמאה על הרוטב.
סוגרים את מעטפת נייר הכסף על ידי קיפול השוליים, לא מהדקים על הנתח, אלא משאירים מקום לאדים.
מאשפזים במקרר ללילה לספיגת טעמים.
למחרת, מכניסים לתנור שחומם לחום בינוני גבוה למשך ארבעים דקות.
לאחר מכן מניחים ל-10 דקות.
פורסים את הנתח לפרוסות ויוצקים את הרוטב מתוך מעטפת הנייר מעל.
מגיש: גן-עדן
מקור: מהאינטרנט איפה שהוא
שתף את המתכון