חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי רגלי ארנבת ביין אדום וירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי רגלי ארנבת ביין אדום וירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 רגלי ארנבת
1 קופסת שימורי אספרגוס לבן
חצי שקית מיקס ירקות סיני קפוא
750 מ"ל יין אדום
פירורי לחם
2 כפות רוטב פסטו (ע"ע)
1 ביצה טרופה
1 כוס שמן לטיגון
4 כפות שמן זית
2 בצלים פרוסים
2 שיני שום קצוצות
אופן ההכנה
מחממים את כוס השמן במחבת. מערבבים את הביצה עם רוטב הפסטו. טובלים את רגלי הארנבת בביצה המתובלת ולאחר מכן בפירורי הלחם ומטגנים בשמן כמו שניצל עד להשחמה. מוציאים ומניחים בצד.
בסיר רחב מחממים את שמן הזית. מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה. מוסיפים את רגלי הארנבת, מיקס הירקות והאספרגוס. מערבבים קלות. יוצקים פנימה את היין האדום ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כשעה.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון