הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג צלעות אווז
½ ליטר יין אדום יבש
1 מקל קינמון
2 כוכבי אניס
1 עלה דפנה
גרידה מרבע לימון
10-12 גרגרי פלפל שחור
½ בצל פרוס
2 שיני שום פרוסות¼ כוס רוטב סויה
½ פלפל צ'ילי פרוס
מעט מלח ופלפל
לבישול: 4 כפות שמן
1 בצל פרוס
3 כפות דבש
אופן ההכנה
מניחים את צלעות האווז בקערה גדולה. מוסיפים לקערה את חצי הבצל הפרוס, גרגרי הפלפל השחור, הקינמון, כוכבי האניס, עלה הדפנה, השום, גרידת הלימון, הסויה ומעט פלפל שחור ומלח. משהים את הצלעות במשרה למשך לילה אחד לפחות ועד למקסימום של 18 שעות במקרר.
מחממים שמן בסיר ברזל גדול. מטגנים את הבצל להשחמה קלה. מוסיפים את צלעיות האווז (שומרים את נוזלי המשרה ומקל הקינמון) ומטגנים יחד מספר דקות. מוסיפים את מקל הקינמון ואת נוזלי המשרה. מוסיפים את הדבש ומערבבים. מביאים לרתיחה. מכסים ומנמיכים את האש. מבשלים כך במשך כשעה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
