חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלעות אווז במשרה יין אדום וקינמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הבשר ממש מתפרק מהעצם. ממש ממש טעים!
צלעות אווז במשרה יין אדום וקינמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הבשר ממש מתפרק מהעצם. ממש ממש טעים!
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג צלעות אווז
½ ליטר יין אדום יבש
1 מקל קינמון
2 כוכבי אניס
1 עלה דפנה
גרידה מרבע לימון
10-12 גרגרי פלפל שחור
½ בצל פרוס
2 שיני שום פרוסות¼ כוס רוטב סויה
½ פלפל צ'ילי פרוס
מעט מלח ופלפל
לבישול: 4 כפות שמן
1 בצל פרוס
3 כפות דבש
אופן ההכנה
מניחים את צלעות האווז בקערה גדולה. מוסיפים לקערה את חצי הבצל הפרוס, גרגרי הפלפל השחור, הקינמון, כוכבי האניס, עלה הדפנה, השום, גרידת הלימון, הסויה ומעט פלפל שחור ומלח. משהים את הצלעות במשרה למשך לילה אחד לפחות ועד למקסימום של 18 שעות במקרר.
מחממים שמן בסיר ברזל גדול. מטגנים את הבצל להשחמה קלה. מוסיפים את צלעיות האווז (שומרים את נוזלי המשרה ומקל הקינמון) ומטגנים יחד מספר דקות. מוסיפים את מקל הקינמון ואת נוזלי המשרה. מוסיפים את הדבש ומערבבים. מביאים לרתיחה. מכסים ומנמיכים את האש. מבשלים כך במשך כשעה.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון