חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלעות טלה ברוטב דובדבנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלעות עם רוטב דובדבנים
צלעות טלה ברוטב דובדבנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלעות עם רוטב דובדבנים
הוראות הכנה
מרכיבים
נתח שלם של צלעות טלה קדמיות , מנוקה ממכסה
השומן ומהגיד שבצד הנתח (מבקשים מהקצב לנקות).
מלח גס
ענף עלי טימין
ענף עלי רוזמרין
1/2 צנצנת דובדבנים במיץ טיבעי
חצי כוס מיץ דובדבנים
1 כפית חומץ בלסמי
1 כף סוכר דמררה
1 כפית גינגר טרי
כפית פלפל שחור גרוס עבה
לזיגוג ועיבוי הרוטב
50 ג"ר מחמאה
אופן ההכנה
1.משרים ללילה במקרר את הבשר בכל חומרי המישרה בתבנית עטופה בניילון
ניצמד
2.מעסים את הבשר היטב בחומרי המישרה
3.מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות). מניחים את נתח הבשר על רשת של התנור ומכניסים לתנור, אופים 25 דקות, עד הזהבה
4.מעבירים את הנתח המוזהב לתבנית ויוצקים מעליו את חומרי המישרה והדובדבנים ומחזירים לתנור לעוד 20 דקות כך שהבשר יישאר מעט ורוד.
5.במחבת ממיסים 50 ג"ר מרגרינה ומוסיפים את הרוטב הנותר מתבנית האפיה
ומצמצמים עד ליצירת רוטב עבה ומזוגג
6.חותכים את נתח הצלעות לאורכו ומפרידים בין הבשר לצלעות. פורסים את הבשר לפרוסות בעובי כ- 2 ס"מ. מסדרים 2 צלעות למנה וכף מהדובדנים והרוטב
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון