חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלעות כבש אפויות על מצע תפוחי אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט טעים!!!
צלעות כבש אפויות על מצע תפוחי אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט טעים!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילוגרם צלעות כבש טריות, שטופות ומיובשות מנוזלי השטיפה
6 כפות שמן [אני מעדיפה שמן זית]
2 שיני שום פרוסות
½ כפית מלח
1 כפית פפריקה מתוקה
½ כפית כורכום
½ כפית פלפל שחור [אפשר פחות]
¼ כפית פלפל לבן
½ כפית כמון
8 תפוחי אדמה גדולים, קלופים ופרוסים לפרוסות בעובי 1 סנטימטר
½ כפית מלח
½ כפית פפריקה חריפה
½ כפית פלפל שחור
¼ כפית כורכום
6 כפות שמן תירס/סויה/זית
1 כוס מים
אופן ההכנה
לתבל את פרוסות תפוחי האדמה ולערבב עם השמן.
לערבב תבלינים בשמן ולעסות היטב את הצלעות, להעביר לכלי חסין אש שעליו הונחו פרוסות תפוחי אדמה ולהכניס לתנור מחומם ל-250°c , לאפות 30 דקות, לכסות ברדיד אלומינום, להנמיך חום התנור ל 180°c ולהמשיך לאפות 80 עד 100 נוספות.
להגיש חם.
חג שמח.
מגיש: רינת ספיר
מקור: שלי
שתף את המתכון