הוראות הכנה
מרכיבים
8 צלעות כבש
100 גרם פטריות
חצי כוס יין לבן יבש
חצי כוס יין מוסקט לקינוח
כוס מרק בשר או כוס מים ו2 כפיות אבקת מרק בשר
לימון
מלח
פלפל שחור גרוס
חצי חבילה מרגרינה
מעט קמח
צרור פטרוזליה קצוץ דק
אופן ההכנה
ממליחים את הצלעות, ומקמחים במעט קמח .
מחממים מחבת עם כל כמות המרגרינה , ומטגנים את הצלעות עד השחמה .
מוסיפים את הפטריות , ומכסים את המחבת במיכסה ומבשלים כ 20 דקות .
מוסיפים את היינות והמרק ומבשלים במחבת ללא מכסה כ 20 דקות נוספות .
מכבים את האש ,מטבלים עפ"י הטעם, ומגישים עם פטרוזיה קצוצה ופרוסת לימון .
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
