חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלעות כבש ביין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלעות כבש ביין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 צלעות כבש
100 גרם פטריות
חצי כוס יין לבן יבש
חצי כוס יין מוסקט לקינוח
כוס מרק בשר או כוס מים ו2 כפיות אבקת מרק בשר
לימון
מלח
פלפל שחור גרוס
חצי חבילה מרגרינה
מעט קמח
צרור פטרוזליה קצוץ דק
אופן ההכנה
ממליחים את הצלעות, ומקמחים במעט קמח .
מחממים מחבת עם כל כמות המרגרינה , ומטגנים את הצלעות עד השחמה .
מוסיפים את הפטריות , ומכסים את המחבת במיכסה ומבשלים כ 20 דקות .
מוסיפים את היינות והמרק ומבשלים במחבת ללא מכסה כ 20 דקות נוספות .
מכבים את האש ,מטבלים עפ"י הטעם, ומגישים עם פטרוזיה קצוצה ופרוסת לימון .
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: עצמי
שתף את המתכון