הוראות הכנה
מרכיבים
3 שיני שום כתושות
2 פלפלים חריפים
מלח ים ופלפל שחור טחון טרי
2 כפיות פפריקה (רצוי מעושנת)
חצי כפית צ'ילי כתוש מיובש
4 כפות שמן זית
צלעות ל12 מנות
אופן ההכנה
מחממים את התנור לטמפ' של 180 מעלות. כותשים את השום יחד עם התבלינים, עד שנוצרת משחה חריפה. מוסיפים את שמן הזית. מכסים את הצלעות במשחה, מניחים בינתיים, בתבנית צלייה, מכסים בנייר כסף ואופים בתנור 20 דקות.
מערבבים את המיץ והקליפה של הליים והתפוז יחד עם הדבש.
מסירים את נייר הכסף מהצלעות. מברישים אותן במשחת הדבש. מעלים את טמפ' התנור ל 190 ואופים 25 דקות נוספות. מדי פעם מרטיבים בנוזלים המצטברים.
מגיש:
מקור: קיבוץ להב
שתף את המתכון
