חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלעות פיקנטיות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להשתמש בכל סוג של צלעות. brבקיבוץ להב משתמשים בצלעות חזיר למתכון זה.
צלעות פיקנטיות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להשתמש בכל סוג של צלעות. brבקיבוץ להב משתמשים בצלעות חזיר למתכון זה.
הוראות הכנה
מרכיבים
3 שיני שום כתושות
2 פלפלים חריפים
מלח ים ופלפל שחור טחון טרי
2 כפיות פפריקה (רצוי מעושנת)
חצי כפית צ'ילי כתוש מיובש
4 כפות שמן זית
צלעות ל12 מנות
אופן ההכנה
מחממים את התנור לטמפ' של 180 מעלות. כותשים את השום יחד עם התבלינים, עד שנוצרת משחה חריפה. מוסיפים את שמן הזית. מכסים את הצלעות במשחה, מניחים בינתיים, בתבנית צלייה, מכסים בנייר כסף ואופים בתנור 20 דקות.
מערבבים את המיץ והקליפה של הליים והתפוז יחד עם הדבש.
מסירים את נייר הכסף מהצלעות. מברישים אותן במשחת הדבש. מעלים את טמפ' התנור ל 190 ואופים 25 דקות נוספות. מדי פעם מרטיבים בנוזלים המצטברים.
מגיש: gilai
מקור: קיבוץ להב
שתף את המתכון