חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צ´לקיקאן- CHALQUICAN
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל בשר האופייני למטבח הצ'יליאני, טעים להפליא וקל להכנה.
צ´לקיקאן- CHALQUICAN
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל בשר האופייני למטבח הצ'יליאני, טעים להפליא וקל להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 קילו בשר בקר חתוך לחתיכות קטנות של בערך 3X3 ס"מ
1 בצל גדול
4 תפו"א גדולים חתוכים לרבעים
1/4 קילו דלעת חתוכה לקוביות בינוניות
2 שיני שום
1/2 כוס שמן
מים
פלפל חריף לפי הטעם
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
מעט אורגנו
מעט כמון
לקישוט:
פטרוזיליה טרייה קצוצה דק
אופן ההכנה
מטגנים את הבשר בסיר עם התבלינים והבצל הקצוץ כ-10 דקות.
לאחר מכן מוסיפים את תפו"א והדלעת וממשיכים לטגן כ-10 דקות נוספות על אש בינונית.
מוסיפים מים עד כדי כיסוי התבשיל, וממשיכים לבשל עד שתפו"א מוכנים. להגיש בקערה ולקשט בפטרוזיליה.
מגיש: m73
מקור: צ'יליאני
שתף את המתכון