חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קאפונטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קאפונטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5 חצילים
3 בצלים גדולים פרוסים דק
¼ כוס שמן זית
1 כוס זיתים ירוקים מגולענים
3 כפות סוכר
2 כפות צימוקים
2 כפות רסק עגבניות
½ כוס חומץ בן יין לבן
שמן לטיגון
אופן ההכנה
חותכים את החצילים לקוביות בגודל 2X2 ס"מ, מתבלים במלח ופלפל ומקמחים קלות ומטגנים לצבע זהוב.
מאדים את הבצל בשמן זית עד לשקוף, מוסיפים חומץ ומביאים לרתיחה.
מרתיחים כ-2 דקות, מוסיפים ½ כוס מים, סוכר, רסק עגבניות וממשיכים לבשל עוד כ-2 דקות.
מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב, מבשלים 5 דקות ויוצקים על החצילים המטוגנים.
מגיש: גן-עדן
מקור: ניר צוק
שתף את המתכון