הוראות הכנה
מרכיבים
5 חצילים
3 בצלים גדולים פרוסים דק
¼ כוס שמן זית
1 כוס זיתים ירוקים מגולענים
3 כפות סוכר
2 כפות צימוקים
2 כפות רסק עגבניות
½ כוס חומץ בן יין לבן
שמן לטיגון
אופן ההכנה
חותכים את החצילים לקוביות בגודל 2X2 ס"מ, מתבלים במלח ופלפל ומקמחים קלות ומטגנים לצבע זהוב.
מאדים את הבצל בשמן זית עד לשקוף, מוסיפים חומץ ומביאים לרתיחה.
מרתיחים כ-2 דקות, מוסיפים ½ כוס מים, סוכר, רסק עגבניות וממשיכים לבשל עוד כ-2 דקות.
מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב, מבשלים 5 דקות ויוצקים על החצילים המטוגנים.
מגיש:
מקור: ניר צוק
שתף את המתכון
