הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל גדול
חצי ק"ג בשר בקר טחון
חצי ק"ג בשר כבש טחון
חצי ק"ג בשר עוף טחון
2 פלפלים אדומים
1 בצל גדול פרוס לטבעות עבות
2 שיני שום קצוצות
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כף בהרט
1 כפית ראס אל חנות
1 כפית מלח
שמן זית
אופן ההכנה
קולים את החציל בתנור היטב מכל הכיוונים. קולים את הפלפלים בתנור עד שמשחימים. קולים את טבעות הבצל עם מעט שמן זית בתנור. מוציאים את בשר החציל הקלוי ומעבירים לקערה. קולפים את הפלפלים הקלויים וקצצים דק ומעבירים לקערה עם החציל. קוצצים את הבצל הקלוי ומוסיפים לאותה קערה. מוסיפים לקערה את יתר המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה. יוצרים, בעזרת ידיים רטובות, מעין קציצות/קבבים מהתערובת. צולים על גריל פחמים (ואם אין אז גם תנור יעשה את העבודה) לדרגת העשייה הרצויה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון