הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק'ג בשר בקר חתוך לקוביות
2 בצלים
3 גבעולי סלרי
4 גזרים
1/4 ק"ג דלעת
סלסלת פטריות שמפניון
2 שיני שום
2 כפות ציר בקר קנור
1 כוס יין אדום חצי יבש
2 כפות טימין קצוץ
פלפל חריף( למי שאוהב)
אורגנו
כמון
פלפל שחור גרוס
1/3 כוס שמן זית
מים עד כיסוי
אופן ההכנה
1. לחתוך את הירקות לקוביות גדולות ואת הפטריות לחצאים.
2. לחמם את השמן בסיר גדול ולטגן את הבשר עד השחמה. להוסיף את הבצל ולטגן עד השחמה,להוסיף את הגזר והסלרי ולאדות עד קבלת גוון זהוב.להוסיף טימין והתבלינים ולערבב היטב.
3. להוסיף את היין והמים ולבחוש היטב. להוסיף את הציר ולהביא לרתיחה.להנמיך את הלהבה ולבשל שעה וחצי
4. להוסיף את הפטריות והדלעת ולבשל עוד 40 דקות נוספת.
מגיש:
מקור: אילתור מקנור
שתף את המתכון
