חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדירת בורגניון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדירת בורגניון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק'ג בשר בקר חתוך לקוביות
2 בצלים
3 גבעולי סלרי
4 גזרים
1/4 ק"ג דלעת
סלסלת פטריות שמפניון
2 שיני שום
2 כפות ציר בקר קנור
1 כוס יין אדום חצי יבש
2 כפות טימין קצוץ
פלפל חריף( למי שאוהב)
אורגנו
כמון
פלפל שחור גרוס
1/3 כוס שמן זית
מים עד כיסוי
אופן ההכנה
1. לחתוך את הירקות לקוביות גדולות ואת הפטריות לחצאים.
2. לחמם את השמן בסיר גדול ולטגן את הבשר עד השחמה. להוסיף את הבצל ולטגן עד השחמה,להוסיף את הגזר והסלרי ולאדות עד קבלת גוון זהוב.להוסיף טימין והתבלינים ולערבב היטב.
3. להוסיף את היין והמים ולבחוש היטב. להוסיף את הציר ולהביא לרתיחה.להנמיך את הלהבה ולבשל שעה וחצי
4. להוסיף את הפטריות והדלעת ולבשל עוד 40 דקות נוספת.
מגיש: קיבי
מקור: אילתור מקנור
שתף את המתכון