הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית קטנה מופרדת לפרחים
1 גזר פרוס גס
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות בינוניות
רבע כרוב קטן חתוך גס
1 בצל חתוך לקוביות גסות
1 שן שום קצוצה
2 סלקים מורתחים, קלופים חתוכים לקוביות גסות
1 קופסא קטנה (200 מ"ל) עגבניות מרוסקות עם בזיליקום
2 כפות שמן זית
חצי כפית מלח
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר. מטגנים קלות את הבצל והשום. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומערבבים היטב. מוסיפים רבע כוס מים. מוסיפים את הכרובית, תפוח האדמה, הגזר, הכרוב והסלק, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. לאחר שרתח מערבבים, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר לעוד כארבעים דקות של בישול כאשר מדי פען מערבבים.
מגישים חם עם פרוסת לחם כפרי עבה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
