הוראות הכנה
מרכיבים
8 נתחי עוף
400 גרם חיטה שלמה
4 כפות שמן זית
עלים משני גבעולי רוזמרין
8-10 שיני שום שלמות
מלח
פלפל שחור
2 כוסות מים
4 כפות סילן או 3 כפות דבש
אופן ההכנה
משרים את החיטה כשעה במים ( אני מבשלת אותה כחצי שעה במים - לא חובה)
מניחים את החיטה בתבנית, מוסיפים 2 כפות שמן זית, רוזמרין, שום, מלח , פלפל שחור ומערבבים
ממליחים ומפלפלים את נתחי העוף ומניחים על החיטה
מערבבים בקערה 2 כוסות מים עם סילן או דבש ועם 2 כפות השמן הנותרות ויוצקים על העוף.
מכסים בנייר כסף ואופים בחום 200°c כשעה וחצי-שעתיים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
