חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדרת בשר בקר עם שומר ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדרת בשר בקר עם שומר ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
קילו בשר בקר לצלי חתוך לקוביות גדולות מקומחות היטב
50 גרם מרגרינה
2 כפות שמן
2 בצלים קטנים חתוכים לרבעים
4 גזרים חצויים
2 שומר בפרוסות עבות
6 שיני שום קלופות
מלח ופלפל
אלומת עשבי תיבול : תימין רוזמרין ופטרוזליה
2 כוסות יין אדום יבש
250 גרם פטריות שמפניון טריות
אופן ההכנה
מחממים את המרגרינה והשמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה מוסיפים אתהבשר ומשחימים קלות מוסיפים את הגזר השומר השום ואלומת עשבי תיבולמטגניםמספר דקות מוסיפים את היין
מכסים מביאים לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנהמאוד כ שעה וחצי
מתבלים במלח ופלפל מוסיפים את הפטריות ומבשלים כ15 דקות על אש קטנה
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: משפחתי
שתף את המתכון