הוראות הכנה
מרכיבים
קילו בשר בקר לצלי חתוך לקוביות גדולות מקומחות היטב
50 גרם מרגרינה
2 כפות שמן
2 בצלים קטנים חתוכים לרבעים
4 גזרים חצויים
2 שומר בפרוסות עבות
6 שיני שום קלופות
מלח ופלפל
אלומת עשבי תיבול : תימין רוזמרין ופטרוזליה
2 כוסות יין אדום יבש
250 גרם פטריות שמפניון טריות
אופן ההכנה
מחממים את המרגרינה והשמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה מוסיפים אתהבשר ומשחימים קלות מוסיפים את הגזר השומר השום ואלומת עשבי תיבולמטגניםמספר דקות מוסיפים את היין
מכסים מביאים לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנהמאוד כ שעה וחצי
מתבלים במלח ופלפל מוסיפים את הפטריות ומבשלים כ15 דקות על אש קטנה
בתאבון
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון
