הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר בקר (שריר) חתוך לקוביות
כוס גרגרי חומוס
3 בצלים
1/4 כוס שמן
2 כוסות אורז
מחל,פלפל שחור
כמון
כפית פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
1.. משרים את החומוס במים למשך הלילה.
2.בסיר גדול וכבד מטגנים בשמן את הבצל עד שיזהיב. מוסיפים את קוביות הבשר ומשחימים.
3.מוסיפים את החומוס המסונן ומתבלים בתבלינים,מכסים במים,מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש קטנה כשעתיים עד שהבשר מתרכך.
4.אם בסיר נותרו פחות מ3 כוסות נוזלים משלימים במים .מוסיפים את האורז ומבשלים על אש קטנה עוד כ-15-20 דקות.
מגיש:
מקור: סיידא מבשל
שתף את המתכון
