חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדרת עוף ביתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט טעים וקל להכין. brכדאי לנסות.
קדרת עוף ביתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט טעים וקל להכין. brכדאי לנסות.
הוראות הכנה
מרכיבים
1-עוף גדול מחולק ל-8-חלקים שטוף
2-כוסות אורז
1-פלפל אדום מתוק חתוך לקוביות גדולות
2-שיני שום שלמים
1-בצל קצוץ
300-גרם אפונה וגזר{סנפרוסט מצויין}
4-כפות גדושות רסק עגבניות
4-כוסות מים
1-כפית מלח
½-כפית פלפל לבן
½-כפית פפריקה חריפה
¼-כוס שמן זית
אופן ההכנה
בסיר בישול לצקת חצי מכמות השמן ולהשחים את חתיכות העוף מכל הצדדים{כ-30 דקות} להוציא ולהעביר לכלי אחר.
להוסיף את יתרת השמן ולטגן את הבצל עד לשקיפות,להוסיף את הפלפלים ולהמשיך לטגן עוד 10 דקות..להוסיף אפונה וגזר שום ותבלינים,להמשיך לטגן{לערבב מידי פעם}עוד 10 דקות.
להוסיף את העוף והאורז..לערבב רסק עגבניות עם המים ולהוסיף לסיר..להביא לרתיחה.
לכסות את הסיר {להשאיר פתח קטן}להנמיך את האש ולבשל 25 דקות נוספות.
בתום הבישול לכסות את הסיר לגמרי לחצי שעה.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון