הוראות הכנה
מרכיבים
1-עוף גדול מחולק ל-8-חלקים שטוף
2-כוסות אורז
1-פלפל אדום מתוק חתוך לקוביות גדולות
2-שיני שום שלמים
1-בצל קצוץ
300-גרם אפונה וגזר{סנפרוסט מצויין}
4-כפות גדושות רסק עגבניות
4-כוסות מים
1-כפית מלח
½-כפית פלפל לבן
½-כפית פפריקה חריפה
¼-כוס שמן זית
אופן ההכנה
בסיר בישול לצקת חצי מכמות השמן ולהשחים את חתיכות העוף מכל הצדדים{כ-30 דקות} להוציא ולהעביר לכלי אחר.
להוסיף את יתרת השמן ולטגן את הבצל עד לשקיפות,להוסיף את הפלפלים ולהמשיך לטגן עוד 10 דקות..להוסיף אפונה וגזר שום ותבלינים,להמשיך לטגן{לערבב מידי פעם}עוד 10 דקות.
להוסיף את העוף והאורז..לערבב רסק עגבניות עם המים ולהוסיף לסיר..להביא לרתיחה.
לכסות את הסיר {להשאיר פתח קטן}להנמיך את האש ולבשל 25 דקות נוספות.
בתום הבישול לכסות את הסיר לגמרי לחצי שעה.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון
