הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בורגול . להשרות במים עם מלח, לכסות כחצי שעה.
1.5 כוסות קמח
1 כף רסק עגבניות
מעט בהרט או כמון
קינמון
מלח ופלפל
שמן
למילוי:
חצי ק"ג בשר טחון
5 בצלים קצוצים דק.
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עד שקיפות. להוסיף את הבשר הטחון עד שהוא הופך לצבע חום.
להוסיף בהרט (תבלין) או כמון, קנמון, מלח ופלפל ולקרר.
להוסיף הקמח לבורגול.
לסנן את הבשר ואת השמן להוסיף לבורגול אליה כבר הוסף הקמח.
לקחת כדור של בצק ביד, למלא עם הבשר ולסגור בצורת פירמידה.
לטגן בשמן עמוק.
מגיש:
מקור: מנות חמות
שתף את המתכון
