חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קולורבי במלוי דלעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה טעימה ויפה לאירוח.
קולורבי במלוי דלעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה טעימה ויפה לאירוח.
הוראות הכנה
מרכיבים
6 קולורבי גדולים
150 גרם דלעת, קצוצה
400 גרם בשר, טחון
½ כוס אורז מבושל
1 כוס ציר בקר
1 כף פפריקה
1 כף כמון
צרור פטרוזיליה קטן, קצוץ דק
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
1 . חותכים את החלק העליון של הקולורבי ושומרים את המכסה. בעזרת כף "פריזיאן" מרוקנים את תוכן הקולורבי ושומרים אותו.
2. מערבבים את הבשר הטחון עם הדלעת, התבלינים, הפטרוזיליה והאורז, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. ממלאים את הקולורבי בתערובת.
3. מרתיחים את ציר הבקר עם שאריות הקולורבי ושאריות המילוי, מתבלים היטב.
4. מסדרים את הקולורבי הממולאים בתבנית פיירקס קטנה, ואופים ב-180°c כשעה עד לריכוך.
מגיש: amitsur
מקור: ניר צוק ידיעות אחרונות
שתף את המתכון