הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' חזה עוף חתוך לקוביות
3 כפות רוטב סויה
½1 כפות קורנפלור מעורבב עם ½1 כפות מים
1 כף שרי
1 כף סוכר גרגרים (לשבור מקוביות)
1 כף קורנפלור
1/2 כפית מלח
1 כפית שמן שומשום
2 כפות שמן
1/2 כוס בוטנים קלויים טחונים ללא מלח
4 צ'ילי יבש קצוץ
פרוסת זנגביל טרי קצוץ
1 שן שום קצוצה
אופן ההכנה
לערבב את העוף עם הקורנפלור המעורבב עם המים להוסיף 1 כף רוטב סויה ולהניח בצד לספוג את המרינדה.
בקערה קטנה לערבב 2 כפות רוטב סויה עם השרי הסוכר הקורנפלור והמלח , להוסיף את שמן השומשום ולערבב היטב.
לחמם ווק לחום גבוה להוסיף 2 כפות שמן ןלהקפיץ את העוף כ 2 דקות ולהוציא אותו לכלי.
בווק להקפיץ את הצ'לי עד שהופך להיות שחור.להוסיף את הזנגביל והשום להקפיץ כ1 דקה ולהוסיף את העוף המוקפץ חזרה לווק להוסיף את הרוטב ולבשל עד להסמכת הרוטב.
להוסיף את הבוטנים הקלויים ולהגיש.
מגיש:
מקור: סיני
שתף את המתכון
