חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קונג פו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זו מנה עשירה , יפה ומזינה.
קונג פו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זו מנה עשירה , יפה ומזינה.
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' חזה עוף חתוך לקוביות
3 כפות רוטב סויה
½1 כפות קורנפלור מעורבב עם ½1 כפות מים
1 כף שרי
1 כף סוכר גרגרים (לשבור מקוביות)
1 כף קורנפלור
1/2 כפית מלח
1 כפית שמן שומשום
2 כפות שמן
1/2 כוס בוטנים קלויים טחונים ללא מלח
4 צ'ילי יבש קצוץ
פרוסת זנגביל טרי קצוץ
1 שן שום קצוצה
אופן ההכנה
לערבב את העוף עם הקורנפלור המעורבב עם המים להוסיף 1 כף רוטב סויה ולהניח בצד לספוג את המרינדה.
בקערה קטנה לערבב 2 כפות רוטב סויה עם השרי הסוכר הקורנפלור והמלח , להוסיף את שמן השומשום ולערבב היטב.
לחמם ווק לחום גבוה להוסיף 2 כפות שמן ןלהקפיץ את העוף כ 2 דקות ולהוציא אותו לכלי.
בווק להקפיץ את הצ'לי עד שהופך להיות שחור.להוסיף את הזנגביל והשום להקפיץ כ1 דקה ולהוסיף את העוף המוקפץ חזרה לווק להוסיף את הרוטב ולבשל עד להסמכת הרוטב.
להוסיף את הבוטנים הקלויים ולהגיש.
מגיש: gilai
מקור: סיני
שתף את המתכון