חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קונפי בצל וחצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יכול לשמש כמילוי או כתוספת
קונפי בצל וחצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יכול לשמש כמילוי או כתוספת
הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל גדול קצוץ דק
1 חציל בינוני חתוך לקוביות קטנות
3 כפות שמן סויה או חמניות
מלח
פלפל שחור
2 כפות סוכר
1 כף אבקת מרק
1/2 כוס מים
אופן ההכנה
1. לטגן את הבצל עד שישחים מעט.
2. להוסיף את החציל ולטגן תוך כדי ערבוב מתמיד עד שישחים מעט.
3. להוסיף את הסוכר ולערבב עד שימס.
4. להוסיף מלח ,פלפל ואבקת מרק ולערבב היטב למשך חצי דקה.
5. להוסיף את המים בהדרגה תוך כדי בחישה עד שהכל יסמיך.
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון