הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל גדול קצוץ דק
1 חציל בינוני חתוך לקוביות קטנות
3 כפות שמן סויה או חמניות
מלח
פלפל שחור
2 כפות סוכר
1 כף אבקת מרק
1/2 כוס מים
אופן ההכנה
1. לטגן את הבצל עד שישחים מעט.
2. להוסיף את החציל ולטגן תוך כדי ערבוב מתמיד עד שישחים מעט.
3. להוסיף את הסוכר ולערבב עד שימס.
4. להוסיף מלח ,פלפל ואבקת מרק ולערבב היטב למשך חצי דקה.
5. להוסיף את המים בהדרגה תוך כדי בחישה עד שהכל יסמיך.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
