הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם חזה עוף פרוס לשניצלים
½ כוס שמן זית
1 כף תבלין "קייג'ון" (בסופרמרקט)
1 שקית קוסקוס מלא (למשל, "קוסקוס מזון")
5 משמשים (טריים או מיובשים)
4 ענפי בצל ירוק
1 זוקיני
¼ כוס חמוציות מיובשות
5-6 כפות רכז רימונים
מלח
חופן שקדים קלויים לקישוט
אופן ההכנה
מערבבים ¼ כוס שמן הזית עם תבלין ה"קייג'ון", ומניחים את חזה העוף להשרייה קצרה (אפשר להשרות גם כמה שעות במקרר).
מכינים את הקוסקוס המלא לפי ההוראות על האריזה. פורסים את המשמש , הבצל הירוק והזוקיני, ומערבבים עם הקוסקוס.
במחבת פסים , צולים את חזה העוף ומצננים מעט.
בינתיים, מוסיפים את החמוציות, שמן הזית שנותר, תרכיז הרימונים והמלח לקוסקוס, מערבבים במזלג תוך "אוורור" התערובת. מניחים על צלחת הגשה תלולית קוסקוס, פורסים את העוף ומניחים מעל. מקשטים בשקדים קלויים ומגישים.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: קרין גורן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
