חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קוסקוס מלא עם חזה עוף, פירות יבשים ושקדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה קלילה למצב רוח בריאותי, עם חזה עוף, פירות יבשים ושקדים ברוטב חמצמץ. brהנה הקוסקוס של הקיץ.
קוסקוס מלא עם חזה עוף, פירות יבשים ושקדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה קלילה למצב רוח בריאותי, עם חזה עוף, פירות יבשים ושקדים ברוטב חמצמץ. brהנה הקוסקוס של הקיץ.
הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם חזה עוף פרוס לשניצלים
½ כוס שמן זית
1 כף תבלין "קייג'ון" (בסופרמרקט)
1 שקית קוסקוס מלא (למשל, "קוסקוס מזון")
5 משמשים (טריים או מיובשים)
4 ענפי בצל ירוק
1 זוקיני
¼ כוס חמוציות מיובשות
5-6 כפות רכז רימונים
מלח
חופן שקדים קלויים לקישוט
אופן ההכנה
מערבבים ¼ כוס שמן הזית עם תבלין ה"קייג'ון", ומניחים את חזה העוף להשרייה קצרה (אפשר להשרות גם כמה שעות במקרר).
מכינים את הקוסקוס המלא לפי ההוראות על האריזה. פורסים את המשמש , הבצל הירוק והזוקיני, ומערבבים עם הקוסקוס.
במחבת פסים , צולים את חזה העוף ומצננים מעט.
בינתיים, מוסיפים את החמוציות, שמן הזית שנותר, תרכיז הרימונים והמלח לקוסקוס, מערבבים במזלג תוך "אוורור" התערובת. מניחים על צלחת הגשה תלולית קוסקוס, פורסים את העוף ומניחים מעל. מקשטים בשקדים קלויים ומגישים.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: קרין גורן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון