חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קורקבנים ביין אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קורקבנים ביין אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
קילו קורקבנים עוף שטוף ונקי .
2 בצלים גדולים .
חצי כוס שמן
כוס יין אדום יבש
כוס יין אדום מתוק [ יין קידוש ]
חצי כוס גזר גמדי קפוא
קופסא פטריות שמפניון
קורט מלח
קורט פלפל לבן טחון
קורט פפריקה
שן שום כתוש
אופן ההכנה
לבשל את הקורקבנים עם מים לכיסוי בסיר לחץ למשך 40 דקות [כאשר מצטבר לחץ בסיר להנמיך את האש ומכאן למדוד את ה40 דקות ] .
לשחרר את הלחץ בסיר ,לסנן את הקורקבנים מהמים , לשטוף היטב במים קרים .
לטגן את הבצל ושן השום הכתוש ,להוסיף את הקורקבנים לטיגון קל ,להוסיף את הפטריות והתבלינים ולערבב היטב .
מוסיפים את הגזר הגמדי והיין משני הסוגים ומרתיחים , מקטינים את האש לאש נמוכה ,
ומבשלים כ 20 דקות עד לצימצום הנוזלים .
מגישים על פרוסת טוסט או לחם מטוגן ומגישים חם
בתאבון!!
מגיש: עוזרד
מקור: עצמי
שתף את המתכון