הוראות הכנה
מרכיבים
קילו קורקבנים עוף שטוף ונקי .
2 בצלים גדולים .
חצי כוס שמן
כוס יין אדום יבש
כוס יין אדום מתוק [ יין קידוש ]
חצי כוס גזר גמדי קפוא
קופסא פטריות שמפניון
קורט מלח
קורט פלפל לבן טחון
קורט פפריקה
שן שום כתוש
אופן ההכנה
לבשל את הקורקבנים עם מים לכיסוי בסיר לחץ למשך 40 דקות [כאשר מצטבר לחץ בסיר להנמיך את האש ומכאן למדוד את ה40 דקות ] .
לשחרר את הלחץ בסיר ,לסנן את הקורקבנים מהמים , לשטוף היטב במים קרים .
לטגן את הבצל ושן השום הכתוש ,להוסיף את הקורקבנים לטיגון קל ,להוסיף את הפטריות והתבלינים ולערבב היטב .
מוסיפים את הגזר הגמדי והיין משני הסוגים ומרתיחים , מקטינים את האש לאש נמוכה ,
ומבשלים כ 20 דקות עד לצימצום הנוזלים .
מגישים על פרוסת טוסט או לחם מטוגן ומגישים חם
בתאבון!!
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
