חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קיווי לקינוח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנת קינוח מתאימה להגשה לאחר מנות כבדות או להגשה במסגרת אירוח קל של חטיפים ויין.
קיווי לקינוח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנת קינוח מתאימה להגשה לאחר מנות כבדות או להגשה במסגרת אירוח קל של חטיפים ויין.
הוראות הכנה
מרכיבים
6 יח' קיווי גדולים וקשים
1 מקל קינמון באורך 8 ס"מ
2 כוכבי אניס בגודל של 2 עד 3 ס"מ
5 תרמילי הל שבורים
½ כוס סוכר
½ כוס מים
אופן ההכנה
1. להכניס לסיר את כל המצרכים למעט הקיווי. לבשל 5 דקות לאחר שהסוכר נמס.
2. לקלף את הקיווי ולחתוך בהצלבה לאורך 2/3 מגודל הקיווי.
3. להכניס לסיר עם הסירופ לכסות ולבשל בחום בינוני 15 דקות.
4. להגיש חם או קר על מצע של אננס או מנגו ולצקת מעל את הסירופ.
מגיש: simong
מקור: מקורי
שתף את המתכון