חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קינואה בירקות עם צנוברים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בקינואה כמות החלבון הגדולה מאשר בכל דגן אחר. מאזן חומצות האמינו החיוניות קרוב brלאידאלי . עשירה במספר רב של ויטמינים ומינרלים , מכילה עמילן וסוכר ושמנים צמחיים. brקלה , טעימה ומתאכלת בקלות. הקינואה תופחת פי 4 מנפחה ההתחלתי בבשול.
קינואה בירקות עם צנוברים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בקינואה כמות החלבון הגדולה מאשר בכל דגן אחר. מאזן חומצות האמינו החיוניות קרוב brלאידאלי . עשירה במספר רב של ויטמינים ומינרלים , מכילה עמילן וסוכר ושמנים צמחיים. brקלה , טעימה ומתאכלת בקלות. הקינואה תופחת פי 4 מנפחה ההתחלתי בבשול.
הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם קינואה
½3 כוסות מים רותחים
¼ כוס שמן קנולה
גזר, מגורד גס
½ פלפל אדום, חתוך לקוביות קטנות
¼ כפית אורגנו
גבעול סלרי, חתוך לקטעים קצרים
2 שיני שום, כתושות
1 כף רוטב סויה סיני בהיר
¼ כוס צנוברים מושחמים על מחבת יבשה
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
שמים את הקינואה בסיר בינוני ויוצקים ½3 כוסות מים רותחים. מערבבים קלות, מכסים את הסיר ומנמיכים את האש. מבשלים 20 דקות , מכוסה. בינתיים מכינים את הירקות, חתוכים לקוביות ומחממים שמן במחבת ווק. כאשר השמן חם, מקפיצים את הירקות במשך כ-4 -5 דקות. מתבלים בכף סויה , מלח ,פלפל, שום ואורגנו. מערבבים ומניחים בצד. כאשר הקינואה התבשלה מוסיפים את הירקות המאודים ובוחשים.
מטגנים את הצנוברים על מחבת יבשה עד השחמה קלה ומקשטים כל מנה לפני ההגשה.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: בריאות מן הטבע עם שנויים שלי
שתף את המתכון