הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם קינואה
½3 כוסות מים רותחים
¼ כוס שמן קנולה
גזר, מגורד גס
½ פלפל אדום, חתוך לקוביות קטנות
¼ כפית אורגנו
גבעול סלרי, חתוך לקטעים קצרים
2 שיני שום, כתושות
1 כף רוטב סויה סיני בהיר
¼ כוס צנוברים מושחמים על מחבת יבשה
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
שמים את הקינואה בסיר בינוני ויוצקים ½3 כוסות מים רותחים. מערבבים קלות, מכסים את הסיר ומנמיכים את האש. מבשלים 20 דקות , מכוסה. בינתיים מכינים את הירקות, חתוכים לקוביות ומחממים שמן במחבת ווק. כאשר השמן חם, מקפיצים את הירקות במשך כ-4 -5 דקות. מתבלים בכף סויה , מלח ,פלפל, שום ואורגנו. מערבבים ומניחים בצד. כאשר הקינואה התבשלה מוסיפים את הירקות המאודים ובוחשים.
מטגנים את הצנוברים על מחבת יבשה עד השחמה קלה ומקשטים כל מנה לפני ההגשה.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: בריאות מן הטבע עם שנויים שלי
שתף את המתכון
