חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קינוח ללקק את האצבעות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנת קינוח שתקצור מחמאות בלי סוף. brנשארת בהקפאה עד להגשה.
קינוח ללקק את האצבעות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנת קינוח שתקצור מחמאות בלי סוף. brנשארת בהקפאה עד להגשה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1.
100 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן
1 כפית נס קפה
1 כף מרגרינה
2.
4 חלבונים
1 כף סוכר
3.
1 שמנת מתוקה
1 כף פודינג וניל
1 כפית אבקת נס קפה
4.
50 גרם מרגרינה
1/2 כוס סוכר חום
2 כוסות קורנפלקס רגיל (הצהוב)
1/2 כוס אגוזים קצוצים
אופן ההכנה
1. להמיס בסיר את המצרכים בסעיף 1 . לאחר קירור, להוסיף 2 חלמונים.
2. להקציף מרכיבי סעיף 2 ולערבב עם השוקולד (סעיף 1) ולשים בתבנית ולתא הקפאה.
3. להקציף את מרכיבי סעיף 3, לשים על התערובת ושוב להקפיא.
4. לערבב את כל מרכיבי סעיף 4 , לפזר בתבנית אפיה ולאפות במשך 20 דקות ב-170 מעלות.
בזמן האפיה לערבב פעמיים. בתום האפיה לקרר.
5. לפזר את החומרים שנאפו והתקררו על התבנית שהוקפאה ולהכניס שוב למקפיא.
מגיש: ליאת
מקור: שרי
שתף את המתכון