הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח פסטה "שטיבל 9 "
2 כוסות מים
1 כוס סוכר
400 גרם גבינה מוצרלה מגוררת
½ כוס שמנת מתוקה
1 כפית מי פריחת הדרים או תמצית ורדים
חופן פיסטוקים קצוצים
לעוגה:
להשתמש בחצי מכמות הקינוח
להוסיף 500 גרם גבינה לבנה 5%
1/3 כוס סוכר
3 ביצים
אופן ההכנה
להרתיח מים וסוכר.
להוסיף בהדרגה ותוך כדי ערבוב את קמח הפסטה.
להסיר מהאש.
להוסיף את הגבינה והשמנת המתוקה ולערבב היטב עד להמסה מוחלטת של כל הגבינה.
להוסיף מי-הדרים, לשטח על תבנית (לפני הקישוט, ניתן להפריש ½ מהכמות ולהשתמש בה לאפיית עוגה - ראה בהמשך) ולעטר בפיסטוקים קצוצים
לשמור במקרר.
ניתן להשתמש ב-½ מכמות הקינוח לאפית עוגה מתוקה
לחמם את תנור האפיה ל-170°C .
להוסיף 500 גרם גבינה לבנה 5%
1/3 כוס סוכר
3 ביצים
לערבב היטב
לאפות בתנור (170°C) במשך כ- 45 דקות
בתאבון!
מגיש:
מקור: שטיבל - מתכונים (עם תיקונים קלים שלי)
שתף את המתכון
