חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קינוח מתוק מקמח פסטה וגבינה (קינוח או עוגה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הקינוח ניתן להכנה כדבר מתיקה קר (ללא אפיה) או כעוגה אפויה או גם וגם.
קינוח מתוק מקמח פסטה וגבינה (קינוח או עוגה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הקינוח ניתן להכנה כדבר מתיקה קר (ללא אפיה) או כעוגה אפויה או גם וגם.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח פסטה – "שטיבל 9 "
2 כוסות מים
1 כוס סוכר
400 גרם גבינה מוצרלה מגוררת
½ כוס שמנת מתוקה
1 כפית מי פריחת הדרים או תמצית ורדים
חופן פיסטוקים קצוצים
לעוגה:
להשתמש בחצי מכמות הקינוח
להוסיף 500 גרם גבינה לבנה 5%
1/3 כוס סוכר
3 ביצים
אופן ההכנה
להרתיח מים וסוכר.
להוסיף בהדרגה ותוך כדי ערבוב את קמח הפסטה.
להסיר מהאש.
להוסיף את הגבינה והשמנת המתוקה ולערבב היטב עד להמסה מוחלטת של כל הגבינה.
להוסיף מי-הדרים, לשטח על תבנית (לפני הקישוט, ניתן להפריש ½ מהכמות ולהשתמש בה לאפיית עוגה - ראה בהמשך) ולעטר בפיסטוקים קצוצים
לשמור במקרר.
ניתן להשתמש ב-½ מכמות הקינוח לאפית עוגה מתוקה –
לחמם את תנור האפיה ל-170°C .
להוסיף 500 גרם גבינה לבנה 5%
1/3 כוס סוכר
3 ביצים
לערבב היטב
לאפות בתנור (170°C) במשך כ- 45 דקות
בתאבון!
מגיש: amitsur
מקור: שטיבל - מתכונים (עם תיקונים קלים שלי)
שתף את המתכון