הוראות הכנה
מרכיבים
3 רימונים מפוררים לגרעינים
1 כוס ענבים שחורים
1 כוס ענבים ירוקים
6 שזיפים
2 מנגו
3 נקטרינות
¼ מלון בינוני
לרוטב:
4 כוסות גרעיני רימון
2 כוסות מיץ תפוזים
3 כפות מיץ לימון סחוט טרי
3 כפות דבש
½ כוס ליקר דובדבנים מובחר
אופן ההכנה
חותכים את הפירות לקוביות ומערבבים בקערה גדולה עם גרעיני הרימונים והענבים.
לרוטב:
בסיר מבשלים את גרעיני הרימון , מיץ התפוזים ,מיץ הלימון והליקר עד רתיחה.
מוסיפים את הדבש וממשיכים לבשל על אש קטנה עד לקבלת רוטב סמיך ועשיר.
הגשה:
מחלקים את סלט הפירות לגביעי הגשה ויוצקים עליו את הרוטב.
מגיש:
מקור: ענת מסד -כפר מסריק
שתף את המתכון
