הוראות הכנה
מרכיבים
6 תפוחים סמית קלופים וחתוכים לקוביות מושרים בכף מיץ לימון.[ קוביות גדולות ]
8 תמרים מגולענים וחתוכים לקוביות גדולות.
1 כוס סוכר
50 גרם חמאה
1 כפית קינמון
¼ כוס אגוזי פקאן מסוכרים קצוצים גס .
¼ כוס שקדים מולבנים פרוסים .
לפירורים :
200 גרם ביסקוויטים
100 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנות
קורט קינמון
קורט מלח
קצפת או גלידת וניל לקישוט
אופן ההכנה
מחממים מחבת ומוסיפים את התפוחים הסוכר החמאה התמרים ומבשלים כ 10 דקות תוך כדי עירבוב מתמיד עד הזהבה קלה של התפוח מוסיפים את הקינמון מערבבים היטב .
מחלקים את החומרים מהמחבת לכוסות הגשה ומוסיפים מעל אגוזי פקאן ..
לפירורים :
מרסקים את הביסקוויטים במעבד מזון או ידני .
ממיסים את החמאה במחבת מוסיפים את הפירורים המלח והקינמון מערבבים על אש קטנה
עד השחמה קלה .
מחלקים בין הכוסות ומוסיפים מעל שקדים מולבנים ושארית אגוזי הפקאן.
מגישים חם עם כף קצפת מעל או כף גלידת וניל .
בתאבון
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
