חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קינוח - " תפוחים ותמרים " [ טאטן]
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינוח בעל ניחוח נהדר !!
קינוח - " תפוחים ותמרים " [ טאטן]
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינוח בעל ניחוח נהדר !!
הוראות הכנה
מרכיבים
6 תפוחים סמית קלופים וחתוכים לקוביות מושרים בכף מיץ לימון.[ קוביות גדולות ]
8 תמרים מגולענים וחתוכים לקוביות גדולות.
1 כוס סוכר
50 גרם חמאה
1 כפית קינמון
¼ כוס אגוזי פקאן מסוכרים קצוצים גס .
¼ כוס שקדים מולבנים פרוסים .
לפירורים :
200 גרם ביסקוויטים
100 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנות
קורט קינמון
קורט מלח
קצפת או גלידת וניל לקישוט
אופן ההכנה
מחממים מחבת ומוסיפים את התפוחים הסוכר החמאה התמרים ומבשלים כ 10 דקות תוך כדי עירבוב מתמיד עד הזהבה קלה של התפוח מוסיפים את הקינמון מערבבים היטב .
מחלקים את החומרים מהמחבת לכוסות הגשה ומוסיפים מעל אגוזי פקאן ..
לפירורים :
מרסקים את הביסקוויטים במעבד מזון או ידני .
ממיסים את החמאה במחבת מוסיפים את הפירורים המלח והקינמון מערבבים על אש קטנה
עד השחמה קלה .
מחלקים בין הכוסות ומוסיפים מעל שקדים מולבנים ושארית אגוזי הפקאן.
מגישים חם עם כף קצפת מעל או כף גלידת וניל .
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: אישי
שתף את המתכון