חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קיצ'רי עירקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קיצ'רי העשוי מאורז ועדשים כתומים בצבע צהוב. שייך לעירקים יוצאי בגדד.
קיצ'רי עירקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קיצ'רי העשוי מאורז ועדשים כתומים בצבע צהוב. שייך לעירקים יוצאי בגדד.
הוראות הכנה
מרכיבים
3 שיני שום קצוצות
כוס אורז
חצי כוס עדשים כתומים
1/4 כפית כורכום
3 כוסות מים חמים
1 כפית מלח
1/2 כף כמון
5 כפות שמן לטיגון
אופן ההכנה
בוררים את העדשים ואת האורז שוטפים ומסננים.
מטגנים בסיר את השום הקצוץ עד לשקיפות מוסיפים את האורז והעדשים ומערבבים.
מוסיפים את כל התבלינים ואת המים הרותחים מכסים את הסיר במכסה,
ומבשלים כמו אורז 20 דקות עד שהאורז מוכן .
מגישים עם עגבניות קצוצות ועם לבן או אשל.
או סלט ירקות ישראלי מתובל .
מגיש: רותם דבי
מקור: בית אמא
שתף את המתכון