הוראות הכנה
מרכיבים
3 שיני שום קצוצות
כוס אורז
חצי כוס עדשים כתומים
1/4 כפית כורכום
3 כוסות מים חמים
1 כפית מלח
1/2 כף כמון
5 כפות שמן לטיגון
אופן ההכנה
בוררים את העדשים ואת האורז שוטפים ומסננים.
מטגנים בסיר את השום הקצוץ עד לשקיפות מוסיפים את האורז והעדשים ומערבבים.
מוסיפים את כל התבלינים ואת המים הרותחים מכסים את הסיר במכסה,
ומבשלים כמו אורז 20 דקות עד שהאורז מוכן .
מגישים עם עגבניות קצוצות ועם לבן או אשל.
או סלט ירקות ישראלי מתובל .
מגיש:
מקור: בית אמא
שתף את המתכון
