הוראות הכנה
מרכיבים
¾ כוס בצל קצוץ
2 שני שום כתושות
2 עגבניות קצוצות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
½ פלפל ירוק חתוך לקוביות
½ כפית סוכר חום
12 קישואים קטנים
½ כוס זיתים אפשר גם לקצוץ אותם - לא חייבים
½2 כוסות רסק עגבניות
½ כוס מים
אופן ההכנה
לטגן את הבצל והשום בשמן זית עד לשקיפות הבצל.
להוסיף את העגבניות והפלפלים ולטגן עוד כ- 3 דקות.
להוסיף את הסוכר והקישואים, לכסות את הסיר ולבשל 15 דקות.
לאחר 15 דקות להוסיף את הזיתים רסק העגבניות והמים ולבשל עד לריכוך הקישואים כאשר הסיר מכוסה.
כאשר הקישואים התרככו מעט (אל דנטה) מורידים את המכסה ומאדים חלק מהנוזלים.
רק בריאות.
בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
