הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קישואים חתוכים לקוביות גדולות או פרוסים עבה
1 בצל גדול קצוץ עבה
1/4 כוס שמן זית
1 כוס גבינה צפתית יבשה חתוכה לקוביות של 2 ס"מ
פלפל שחור
אופן ההכנה
1. לטגן את הבצל בשמן הזית עד שיזהיב.
2. להוסיף את הקישואים לבצל לערבב לכסות ולבשל כ - 3 דקות
על אש בינונית, לערבב מדי פעם.
3. להוסיף את הגבינה והפלפל השחור, לערבב מדי פעם ולבשל
עד שהקישואים יתרככו. יש נטיה לתבשיל להדבק לתחתית
ולהשרף! לכן יש לבשל על אש מתאימה ולערבב מדי פעם.
4. להגיש חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
