חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קישואים / זוקיני במוסקט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קישואים בטעם לא שגרתי. מתאימים למנות בשר מאחר והן קלילות מאוד. רוטב שהולך איתן מצויין בסוף המתכון
קישואים / זוקיני במוסקט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קישואים בטעם לא שגרתי. מתאימים למנות בשר מאחר והן קלילות מאוד. רוטב שהולך איתן מצויין בסוף המתכון
הוראות הכנה
מרכיבים
6 קישואים צעירים / זוקיני
3 כפות שמן זית
מלח גס
אב' בויון עוף
חצי כפית עד כפית אגוז מוסקט מגורר
פלפל גרוס גס-בינוני
אופן ההכנה
חותכים את הקישואים לז'וליינים או לאצבעות דקות (הכי נוח במנדולינה). מניחים במסננת ל- 10 דקות. לוחצים מעט על הקישואים בכדי להוציא את הנוזלים.
מחממים את שמן הזית בסיר כבד, עד שהוא מעלה מעט עשן. מוסיפים את הקישואים בבת אחת ומערבבים במהירות אך בעדינות בכדי שהשמן "יעטוף" את הקישואים. מערבבים מדי פעם במשך 5 דקות.
מוסיפים מלח ומעט אבקת בויון עוף, פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם. מערבבים מעט ומנמיכים את האש. מבשלים עוד כ- 5 דקות או עד שהקישואים רכים לגמרי.
רוטב מצויין ופשוט:
גביע שמנת חמוצה - "שמנת של פעם" 27%
מלח שולחן
פלפל גרוס גם
מעט מאוד אגוז מוסקט - קורט קטן
שן שום כתושה
מערבבים את חומרי הרוטב ונותנים לו "לנוח" לפחות חצי שעה. מגישים עם הקישואים - כל אחד יוצק לו קצת על הקישואים.
מגיש: kling0n
מקור:
שתף את המתכון