חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קישואים ממולאים ברוטב לימון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קישואים ממולאים ברוטב לימון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קישואים
למילוי:
¾ כוס אורז חצי עגול
1 בצל, מגורר
חופן שמיר קצוץ
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח
1 כף שמן זית
לבישול:
1 כף שמן זית
מלח
לרוטב
2 ביצים
מיץ מ- ½ 1 לימונים
אופן ההכנה
מסירים את הקצה הצר של הקישואים ומרוקנים אותם (או משתמשים בקישואים עגולים שאפשר למצוא עכשיו בשווקים: מסירים את הראש שלהם ומרוקנים). מערבבים את מרכיבי
המלית וממלאים את הקישואים. מניחים בסיר רחב בשכבה אחת. יוצקים לסיר מים רותחים כך שיגיעו עד למחצית גובה הקישואים ומוסיפים את כף השמן ומלח. מכסים ומבשלים כ-35 דקות, עד שהקישואים רכים. מוציאים את הקישואים ומניחים בצד.
הרוטב: טורפים את הביצים בקערה ומוסיפים את מיץ הלימון. יוצקים לקערה את כל נוזל הבישול של הקישואים בהדרגה ותוך טריפה, וטורפים עד שהרוטב מסמיך קצת. מחזירים את הרוטב ואת הקישואים לסיר ומבשלים כ-5 דקות על להבה נמוכה מאוד. אפשר לחמם את התבשיל על להבה נמוכה מאוד (כדי שהרוטב לא יתפרק) לפני ההגשה.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון