חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קישואים ממולאים - הפתעה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למרות שהמתכון משתמש בקישואים אפשר להחליפם בחצילים
קישואים ממולאים - הפתעה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למרות שהמתכון משתמש בקישואים אפשר להחליפם בחצילים
הוראות הכנה
מרכיבים
4 קישואים בגוונים שונים - בגודל בינוני
4 חציי כוסות פרורי לחם
1/3 כוס גבינת רוקפור - מגורדת
1/3 כוס גבינה בולגרית רכה - מפוררת
1/3 כוס גבינת צ'דר - מגורדת
1/3 כוס גבינת פרמזן - מגורדת
1/3 כוס גבינת מוצרלה - מגורדת
1 כפית זרעי קצח
1/2 כפית זרעי קימל
1/2 כפית פלפל צ'ילי חריף טחון
1/4 כוס עירית קצוצה דק
2 כפות סלמון מעושן - קצוץ דק
מלח
2 ביצים
1/2 כפית אבקת אפיה
2 כוסות קמח לבן
חלב
4 כפות קמח לבן
פירורי לחם לציפוי חיצוני
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
1. לפרוס את הקישואים לדיסקיות בעובי של 5 מ"מ לפזר עליהם מלח ולהניחם כך לפחות חצי
שעה.
2. לערבב 1/2 כוס פרורי לחם עם 1 כף קמח להוסיף גבינת רוקפור ועירית קצוצה. לערבב
תחילה עם כף ואז ללוש עם הידיים , להוסיף כף או שתיים של חלב וללוש עד קבלת בצק
דביק.
3. לערבב 1/2 כוס פרורי לחם עם 1 כף קמח להוסיף גבינה בולגרית וקצח. לערבב תחילה
עם כף ואז ללוש עם הידיים , להוסיף כף או שתיים של חלב וללוש עד קבלת בצק דביק.
4. לערבב 1/2 כוס פרורי לחם עם 1 כף קמח להוסיף גבינת צ'דר וצ'ילי. לערבב תחילה עם
כף ואז ללוש עם הידיים , להוסיף כף או שתיים של חלב וללוש עד קבלת בצק דביק.
5. לערבב 1/2 כוס פרורי לחם עם 1 כף קמח להוסיף גבינת פרמזן וקימל. לערבב תחילה עם
כף ואז ללוש עם הידיים , להוסיף כף או שתיים של חלב וללוש עד קבלת בצק דביק.
6. לערבב 1/2 כוס פרורי לחם עם 1 כף קמח להוסיף גבינת מוצרלה וסלמון. לערבב תחילה
עם כף ואז ללוש עם הידיים , להוסיף כף או שתיים של חלב וללוש עד קבלת בצק דביק.
7. להכין בלילה סמיכה מ - 2, ביצים 2 כוסות קמח, מלח, אבקת אפיה וחלב. לטרוף הכל
ולהניח בצד לחצי שעה. אפשר להוסיף כוסית יי"ש כלשהו כדי להפחית את ספיגת השמן
בטיגון.
8. ליבש את פרוסות הקישואים ולשים כפית מהתערובת אולי יותר בהתאם לגודל הפרוסה.
עובי המילוי בין ס"מ וס"מ וחצי. ולכסות בפרוסה נוספת כך שיתקבל "כריך" לנעוץ קיסם
שיניים דרך שתי הפרוסות ולהניח בצד.
9. לחמם שמן לחום של 150 מע'.
10. לטבול את הקישואים הממולאים בבלילה, לגלגל בפרורי לחם ולטגן בשמן עד שיזהיבו.
11. את הקישואים עם המילוי החריף להשאיר עם הקיסם הנעוץ כדי למנוע תקלה, ומכל
השאר לחלוץ את הקיסמים. להגיש חם.
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון