חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קישואים ממולאים מטוגנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל להכנה.
קישואים ממולאים מטוגנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 קישואים קטנים-בינוניים
למלית:
1 כוס עשבי תיבול מעורבים (למשל: פטרוזיליה, כוסברה, נענע)
4 שיני שום , קלופות וקצוצות דק
3 כפות פירורי לחם (עדיף להשתמש בפירורי גריסיני)
3 כפות צנוברים, קלויים קלות
2 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון
מלח
פלפל שחור
לטיגון:
שמן לטיגון חצי עמוק
להגשה:
גבינת פרמזן מגורדת
אופן ההכנה
1. הקישואים: מנקים את הקישואים (לא קולפים) וחוצים אותם לאורך. מוציאים את אשכולות הגרעינים עם מעט מן התוך שמסביב, כך שנוצרות "קעריות" חצאי קישואים.
2. המלית: מערבבים את המרכיבים בקערה, ממלאים בעזרת כפית את השקעים שב"סירות" הקישואים.
3. הטיגון: מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק . מטגנים את הקישואים הממולאים (כאשר צד המלית כלפי מעלה) כ- 10 דקות עד שהקישואים משחימים בשוליים.
4. זורים גבינת פרמזן מגורדת ומגישים.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: דנית קימל
שתף את המתכון