הוראות הכנה
מרכיבים
4 קישואים קטנים-בינוניים
למלית:
1 כוס עשבי תיבול מעורבים (למשל: פטרוזיליה, כוסברה, נענע)
4 שיני שום , קלופות וקצוצות דק
3 כפות פירורי לחם (עדיף להשתמש בפירורי גריסיני)
3 כפות צנוברים, קלויים קלות
2 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון
מלח
פלפל שחור
לטיגון:
שמן לטיגון חצי עמוק
להגשה:
גבינת פרמזן מגורדת
אופן ההכנה
1. הקישואים: מנקים את הקישואים (לא קולפים) וחוצים אותם לאורך. מוציאים את אשכולות הגרעינים עם מעט מן התוך שמסביב, כך שנוצרות "קעריות" חצאי קישואים.
2. המלית: מערבבים את המרכיבים בקערה, ממלאים בעזרת כפית את השקעים שב"סירות" הקישואים.
3. הטיגון: מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק . מטגנים את הקישואים הממולאים (כאשר צד המלית כלפי מעלה) כ- 10 דקות עד שהקישואים משחימים בשוליים.
4. זורים גבינת פרמזן מגורדת ומגישים.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: דנית קימל
שתף את המתכון
