חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קיש בטטה ותפו"א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קיש טעים ויפיפה....
קיש בטטה ותפו"א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קיש טעים ויפיפה....
הוראות הכנה
מרכיבים
בצק פריך :
300 גרם קמח
150 גרם חמאה
ביצה
1 כף מים
מלח
מילוי:
1 בטטה גדולה
2 תפו"א בינוניים
בלילה:
1 שמנת מתוקה
2 ביצים
100 גרם גבינה (עדיף פרמזן)
2 כפות "מהרוטב הירוק" ( לא חובה, את המתכון ניתן למצוא בין המתכונים שלי)
אופן ההכנה
1. בצק : מערבלים הכל יחד ,יוצרים כדור ומקררים למשך שעה במקרר.
2. מילוי : מבשלים את הבטטה ותפו"א עד שמתחיל להתרכך ,מצננים וחותכים לעיגולים.
3. פורסים את הבצק ומעבירים לתבנית . אופים בתנור שחומם מראש ל-180°c במשך 20 דקות.
4.מעבירים את הבטטה ותפו"א לתבנית האפויה.
5.בלילה: לערבב את כל החומרים ולצקת לתבנית.
6. אופים בתנור ב - 180°c במשך 40 דקות.
מגיש: ira masler
מקור: אישי
שתף את המתכון