הוראות הכנה
מרכיבים
בצק פריך :
300 גרם קמח
150 גרם חמאה
ביצה
1 כף מים
מלח
מילוי:
1 בטטה גדולה
2 תפו"א בינוניים
בלילה:
1 שמנת מתוקה
2 ביצים
100 גרם גבינה (עדיף פרמזן)
2 כפות "מהרוטב הירוק" ( לא חובה, את המתכון ניתן למצוא בין המתכונים שלי)
אופן ההכנה
1. בצק : מערבלים הכל יחד ,יוצרים כדור ומקררים למשך שעה במקרר.
2. מילוי : מבשלים את הבטטה ותפו"א עד שמתחיל להתרכך ,מצננים וחותכים לעיגולים.
3. פורסים את הבצק ומעבירים לתבנית . אופים בתנור שחומם מראש ל-180°c במשך 20 דקות.
4.מעבירים את הבטטה ותפו"א לתבנית האפויה.
5.בלילה: לערבב את כל החומרים ולצקת לתבנית.
6. אופים בתנור ב - 180°c במשך 40 דקות.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
