חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קיש חצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קיש חצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם מרגרינה קרה חתוכה לקוביות (1 חבילה)
½1 כוסות קמח רגיל
¼ כוס מים קרים (מהמקרר)
1 חציל בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 בצל בינוני חתוך לקוביות בינוניות
2 חלמונים
½ כוס חלב
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
קורט פפריקה מתוקה (למי שאוהב אפשר להחליף בחריפה או לשלב בין שניהן יחד)
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
במעבד מזון מכניסים את הקמח, המרגרינה והמים ומפעילים עד שנוצר בצק חלק ואחיד. את הבצק מרדדים לעובי של 1 ס"מ ומרפדים בו תבנית פאי משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, 12 דקות עד שהבצק מזהיב מעט.
בינתיים, מטגנים את קוביות הבצל והחציל יחד עד להשחמה, מוציאים לנייר סופג לניקוז יתרת השומנים ומניחים אותם על הבצק האפוי. בקערה מערבבים את החלמונים, החלב והתבלינים ויוצקים על התבנית מעל תערובת החציל והבצל, אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 30 דקות, עד שהמילוי נקרש, מתייצב ומקבל גוון זהוב בינוני.
מגיש: m73
מקור:
שתף את המתכון