חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קיש חצילים, עגבניות וגבינה בולגרית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קיש חצילים, עגבניות וגבינה בולגרית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חמרים לבסיס:
2 כוסות קמח
1 כפית מלח
150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 ביצה
1-2 כפות מים לפי הצורך
חמרים למלית:
1 שמנת מתוקה
3 ביצים
1 כף קמח
מלח, פלפל שחור
חציל 1 גדול
2עגבניות
וגבינה בולגרית לפי הטעם
אופן ההכנה
הבצק:
מעבדים את הקמח, מלח, חמאה במעבד מזון עד לקבלת תערובת פירורית.
מוסיפים את הביצה למעבד מזון עד לקבלת כדור בצק.
אם הבצק יבש או פירורי מוסיפים 1-2 כפות מים.
משטחים את הבצק בצורת פיתה עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
מרדדים את הבצק על נייר אפיה מקומח עד לקבלת עיגול בעובי חצי ס"מ וקוטר 30-40 ס"מ
מעבירים בעזרת נייר אפיה את הבצק לתבנית משומנת ומהדקים לתבנית.
(הופכים ת´נייר אפיה לתבנית)
מהדקים, דוקרים במזלג ומקפיאים ל20 דקות.
מחממים תנור ל180 מעלות ואופים ישר מהמקפיא.
אפיה חלקית 10-15 דקות.
כשזה יבש ומזהיב מוציאים מהתנור.
חשוב מאוד!!!
לצנן את הבצק לפני שממלאים את המלית
למלית:
טורפים שמנת עם ביצים
מנפים מעל קמח.
טורפים עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים ומתבלים.
שופכים את המלית מעל הבצק
מפוררים מעל גבינה בולגרית.
פורסים חציל לפרוסות בעובי 1 ס"מ ממליחים שוטפים ומטגנים משני הצדדים.
פורסים 2 עגבניות לפרוסות.
מסדרים לסירוגין פרוסות חציל ופרוסות עגבניה.
ואופים כ- 35 דקות בחום 180 מעלות
עד שהמלית זהובה ויציבה.
מגיש: ימית שרון
מקור:
שתף את המתכון