חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קיש פלפלים קלויים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קיש פלפלים עשיר שטעמו משתבח גם אחרי יומיים במקרר. brמתאים בהחלט לאירוח, וגם כשבא להתפנק. br brבסיס הבצק הנהדר שלו מאפשר הקפאה, brכך שאפשר להכינו ולהשתמש בו גם לקישים נוספים.
קיש פלפלים קלויים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קיש פלפלים עשיר שטעמו משתבח גם אחרי יומיים במקרר. brמתאים בהחלט לאירוח, וגם כשבא להתפנק. br brבסיס הבצק הנהדר שלו מאפשר הקפאה, brכך שאפשר להכינו ולהשתמש בו גם לקישים נוספים.
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
3/4 1 כוסות קמח
150 גרם חמאה קרה
½ כפית מלח
1 חלמון
3 כפות מים קרים
למלית:
8 פלפלים אדומים קלויים, קלופים וחתוכים לרצועות
2 מיכלי שמנת לבישול
2 כפות קמח
3 ביצים
1 גבינה בולגרית עזים של פיראוס (16% שומן) מגוררת
50 גרם גבינה מעושנת מגוררת
½ כוס עירית קצוצה
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה
לעבד את הקמח, חמאה והמלח במעבד מזון עד לקבלת תערובת פירורית.
להוסיף את החלמון והמים ולהמשיך מספר שניות עד לקבלת בצק אחיד.
ליצור מהבצק עיגול, לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר לכשעה.
להוציא מהמקרר ולשטוח את הבצק (אם באמצעות מערוך, או ידנית) על תבנית פאי (28)
ולהדק את הבצק גם בדפנות. לחורר את הבצק עם מזלג, ולהניח במקרר שעה נוספת.
מחממים תנור לחום בינוני.
מערבבים את כל חומרי המלית ויוצקים על הבצק הקר.
מכניסים לתנור ולאפות כ-40 דקות, עד שהמאפה מזהיב.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש: kalla
מקור:
שתף את המתכון