הוראות הכנה
מרכיבים
תערובת יסודית מבשר טחון
2 ביצים קשות
מלפפון כבוש חצוי לארכו
לתערובת בשר:
½ ק"ג בשר
100 גרם לחם לבן שרוי (3 פרוסות)
2 ביצים
1 כפית מחוקה מלח
5 שיני שום
1 בצל חי
1 בצל מטוגן
טוחנים את כל החומרים פרט לביצים, שאותן מוסיפים בסוף
אופן ההכנה
1. זורים פירורי לחם על מדף ושוטחים עליו את תערובת הבשר
2. שמים בתוכו את הביצים השלוקות ומשני הצדדים את המלפפון הכבוש
3. סוגרים בצורת לבנה ואופים בתנור בכלי אפיה משומן ב-190°c
20 דקות
4. בתיאבון
מגיש:
מקור: WALLA מתכונים
שתף את המתכון
