הוראות הכנה
מרכיבים
400גרם קליפות פרי הדר (פומלה/תפוז/אשכולית).
400 גרם סוכר.
אופן ההכנה
מגרדים את השכבה העליונה מהפרי, על מנת להרחיק את המרירות.
חותכים את הקליפות לרצועות דקות.
מכסים את הרצועות במים ומבשלים עד לרתיחה ועוד 3 דקות.
מסננים, מצננים, וסוחטים היטב את הקליפות.
חוזרים על הרתיחה והסחיטה פעמיים נוספות.
מערבבים את הסוכר וחצי כוס מים, ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את הקליפות הסחוטות ומבשלים על להבה נמוכה כ-20 דקות, עד שהקליפות תספוגנה את כל הסוכר ותיראנה מזוגגות.
שומרים בכלי סגור עד לאכילה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
