הוראות הכנה
מרכיבים
12 קלמארי בינוניים מנוקים ושטופים
1 בצל גדול קצוץ
17 שרימפס קצוצים דק
צרור עלי פטרוזיליה
1 מיכל שמנת מתוקה
2 כפיות כורכום
מעט שמן
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מאדים את הבצל במעט שמן על אש קטנה כעשר דקות. מוסיפים את השרימפס ומטגנים יחד שלוש דקות נוספות. מצננים. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב. ממלאים את הקלמארי בתערובת השרימפס.
מחממים מחבת כבדה עם מעט שמן. צורבים היטב את הקלמארי הממולא, מוסיפים שמנת וכורכום, מצמצמים ומתבלים. מגישים מיד.
מגיש:
מקור: שף ניר צוק ממסעדת קורדיליה
שתף את המתכון
