הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג קמח לבן רגיל
כ-2 וחצי כוסות מים פושרים
(ניתן להחליף כוס מים בכוס חלב)
5 כפות שמן זית
כפית שמרים יבשים
כף מלח
כפית סוכר
כף דבש/סילאן/מייפל - לא חובה
אופן ההכנה
שמים את כל המצרכים בקערה מלבד המים, מערבבים ומוסיפים לאט את המים.
משטחים לעיגול על משטח מקומח ומשאירים להתפחה כשעה עד שעתים.
שמים במרכז הבצק קופסאת עגבניות מרוסקות, שום, בזיליקום וסוגי גבינות קשות
מקפלים לחצי בצורת חצי ירח, מהדקים היטב את הקצוות, מורחים שמן זית,
מפזרים שומשום ומכניסים לתנור בחום של כ- 210 מעלות לכעשרים דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
