חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קנידלך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קנידלך אמיתיים
קנידלך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קנידלך אמיתיים
הוראות הכנה
מרכיבים
מתכון לקניידלך של איריס
2 כוסות קמח מצה
2 כפיות מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית כמון
1/8 כפית פלפל לבן
1/8 כפית זנגוויל
(כעיקרון כמות התבלינים והסוג לפי הטעם האישי)
1 בצל קטן קצוץ דק
מספר גבעולי פטרוזיליה או כוסברה קצוצים דק (רק אם אוהבים - לא חובה)
2 כוסות מרק (רצוי עוף) חם
2-3 ביצים
1/2 כוס שמן בישול
אופן ההכנה
לערבב החומרים היבשים.
להוסיף את הבצל והעלים לבלילה.
להוסיף המרק לעיסה, לערבב היטב ולקרר מעט – בלילה מעט יבשה.
לערבב יחד את הביצים והשמן ואז להוסיף לבלילה ולערבב היטב שהביצים לא "יתבשלו" מהחום.
להשאיר לפחות שעה להתקרר במקרר.
לבשל בתוך מרק ירקות או כל מרק אחר.
מינימום זמן בישול: 10 דקות
וכל המוסיף, הרי זה משובח...!
הערות:
• רצוי שהבלילה תהיה מלוחה כי חלק מהמליחות יוצאת בבישול.
• לגלגול נוח כדאי לטבול את הידיים מידי פעם בקערית מים פושרים.
• נא לא לשים קרם ידיים באותו יום על הידיים!
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון