חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קניידלך ומרק מוצלחים מאד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מעולה !!!!אי אפשר להתחיל את הפסח בלעדיו!!!
קניידלך ומרק מוצלחים מאד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מעולה !!!!אי אפשר להתחיל את הפסח בלעדיו!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
לקיינדלך:
2כוסות קמח מצה
2 כוסות מים רותחים
1 בצל קצוץ ומטוגן
1 כפית מרק עוף
מלח .פלפל
3 ביצים
25 גרם מרגרינה או 4 כפות שמן קנולה
ירק: 2 כפות שמיר או פטרוזיליה או כוסברה קצוצים (לא חובה).
למרק:
4 כוסות מים
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית אבקת מרק עוף
חופן גבעולי שמיר
אופן ההכנה
לשים בקערה את כל חומרי הקניידלך יחד ולערבב להניח בצד רבע שעה.
להכין כדורים קטנים.
לבשל בסיר מים +מלח +אבקת מרק להביא לרתיחה.
להחליק את הכופתאות אל הסיר לבשל 15 דקות ולהוציא את הכופתאות לקערה בצד להוסיף אותם רק בהגשה!!!!
בינתיים אפשר להוסיף למרק גזר פרוס לפרוסות עבות כרפס פרוס ובצלצלים קטנים וכל תוספת ירק רצוייה.... לבשל עד התרככות התוספות. להוסיף עוד מים מלח ואבקת מרק לטעום ולשפר
פסח שמח!
מגיש: רותם דבי
מקור: חברה
שתף את המתכון