חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קנלוני בקר ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קנלוני בקר ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה של גלילי קנלוני
גבינת קשקבל מגוררת
למילוי:
1 ק"ג בשר בקר טחון
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
1 שן שום טחונה
לרוטב:
2 קופסאות רוטב עגבניות
4 כפות שמן זית
2 בצל קצוץ דק
2 כוסות מים
3 שיני שום כתושות
3 עגבניות בינוניות קצוצות דק
10 עלי בזיליקום קצוצים
אופן ההכנה
הכנת המנה:
במחבת עם שמן הזית מטגנים את הבקר יחד עם התבלינים על אש בינונית עד שהבקר משנה את צבעו ושמים בצד.
במחבת נפרדת מטגנים את הבצל בשמן הזית עד שמזהיב ואז מוסיפים את העגבניות, יחד עם רבע כוס מים מכסים ונותנים לעגבניות להתרכך.
מוסיפים את השום, רסק העגבניות, עלי הבזיליקום ושארית המים ומבשלים עוד כ-3 דקות עד שהרוטב מסמיך טיפה.
הרכבת המנה:
ממלאים את הגלילים של הקנלוני בבשר המטוגן (לוודא שהבשר דחוס היטב אחרת הקנלוני יצא שטוח) ומניחים על תבנית פיירקס משומנת או לחלופין סיליקון.
מעל מוזגים את הרוטב, מכסים בנייר אלומיניום, ומכניסים לתנור למשך 25 דקות בחום של 180 מעלות.
לאחר מכן מסירים את הרדיד מפזרים מעל גבינת קשקבל מגוררת ואופים עוד כ-5 ל-10 דקות עד שהגבינה מזהיבה.
מגיש: shaism
מקור:
שתף את המתכון