הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת קנלוני
בצל
500 גר' בשר טחון
רסק עגבניות גדול
שמן זית
מלח
פלפל שחור
כפית פפריקה
2 שיני שום
אופן ההכנה
מטגנים בשמן זית את הבצל חתוך דק עד להזהבה.
מוסיפים את השום.
מוסיפים את הבשר הטחון מפוררים ומטגנים
מוסיפים ¾ כופסא גדולה של רסק עגניות
מוסיפים כפית שטוחה של מלח
כפית אבקת מרק עוף (לא חובה)
פלפל שחור לפי הטעם
מבשלים כ 5 דק'
ממלאים , בעזרת כפית, את הקנלוני במלית הבשר ומסדרים אחד אחד בתבנית
כאשר התבנית מלאה. משטחים מעל מהמלית שנותרה.
מכסים הכל במים רותחים עד אשר מכסה מעט את הקנלוני בתבנית.
אופים בתנות חצי שעה ב 180°c
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
